>profitorol

>

St Honore  pastasından artan  şu toplarının içini krema ile doldurdum üstlerne çikolata ve krema ile yaptığım ganajı döktüm.
Oğlum bayıla bayıla hepsini sildi süpürtü….

Bu yazı fransız pastaları, profitorol içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

8 Responses to >profitorol

  1. >çok güzel pastalar yapıyorsun, beceriklilik had safhada ellerine sağlık, profitrole ayrıca bayılırım, çok güzel olmuş. güzel bir gün dilerim sevgiler.

  2. >süper bir durum var farkettiniz mi bilmem ben sizin sizde benim 100. izleyecim olmuşsunuz. :)profiterolede bayılırm ama turbo fırında beceremem diye evlendiğimden beri hiç denemedim bile.

  3. >Çok teşekkürler Serpilciğim,bende yemek için yaşayanlardan biriyim.

  4. >Hayatın tatları,evet farkettim,çok hoşuma gittisiz benim 100.izleyicim olarak çok özel olacaksınız.Profiterol yapmak sanıldığı kadar zor değil,bir kaç püf noktasına uyarsan kolayca yapabilirsin.

  5. Sanattryemek dedi ki:

    >harika gorunuyor zaten pastalarinizin hepsi birbrnden guzel daha onca blogunuz bastan sona gezmistim hatta yorumda yazdim ama gitmedi bunun ulasmasi dilegylesevgiler

  6. >Güzel yorumun için çook teşekkür ediyorum,yorumlarınız beni çok mutlu ediyor.

  7. Swift as Desire dedi ki:

    >inanılmaz görünüyorlar…

Yorum bırakın