>
St Honore pastasından artan şu toplarının içini krema ile doldurdum üstlerne çikolata ve krema ile yaptığım ganajı döktüm.
Oğlum bayıla bayıla hepsini sildi süpürtü….
>
St Honore pastasından artan şu toplarının içini krema ile doldurdum üstlerne çikolata ve krema ile yaptığım ganajı döktüm.
Oğlum bayıla bayıla hepsini sildi süpürtü….
>çok güzel pastalar yapıyorsun, beceriklilik had safhada ellerine sağlık, profitrole ayrıca bayılırım, çok güzel olmuş. güzel bir gün dilerim sevgiler.
>süper bir durum var farkettiniz mi bilmem ben sizin sizde benim 100. izleyecim olmuşsunuz. :)profiterolede bayılırm ama turbo fırında beceremem diye evlendiğimden beri hiç denemedim bile.
>Çok teşekkürler Serpilciğim,bende yemek için yaşayanlardan biriyim.
>Hayatın tatları,evet farkettim,çok hoşuma gittisiz benim 100.izleyicim olarak çok özel olacaksınız.Profiterol yapmak sanıldığı kadar zor değil,bir kaç püf noktasına uyarsan kolayca yapabilirsin.
>harika gorunuyor zaten pastalarinizin hepsi birbrnden guzel daha onca blogunuz bastan sona gezmistim hatta yorumda yazdim ama gitmedi bunun ulasmasi dilegylesevgiler
>Güzel yorumun için çook teşekkür ediyorum,yorumlarınız beni çok mutlu ediyor.
>inanılmaz görünüyorlar…
>Çok teşekkürler…